F. Dick 1905 Kuchařský nůž 21 cm
Kód: 60416Související produkty
Detailní popis produktu
Tento nůž je nazýván jako "šéfkuchařský" díky své velikosti, váze a tvaru. Je velice univerzální. Nůž se dá využít na krájení masa, zeleniny, ryb, ovoce a díky svému tvaru i na krájení cibule, ale i na sekání bylinek a dalších surovin.
Nože ze série 1905 jsou ukovány z jednoho kusu oceli. Jsou perfektně vyvážené a ergonomicky tvarované. Disponují dokonalou rukojetí z vysoce kvalitního a odolného plastu, která je díky speciálnímu výrobnímu procesu s čepelí spojena bezspárově. Nekompromisní ostrost a krása je u tohoto nože samozřejmostí.
typ ocele: X50CrMoV15
Nůž lze umývat v myčce nádobí. Umístěte jej do myčky tak, aby během procesu nenarážel do jiných nožů nebo příborů. Kvůli šetrnosti však doporučujeme ruční mytí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | F. Dick |
---|---|
Délka čepele: | 21 cm |
Typ produktu: | Kuchařský |
délka čepele: | 21 cm |
délka: | 34,5 cm |
Hmotnost: | 289 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Tuto rodinnou, dnes již tradiční značku Fr.Dick založil v roce 1778 Johann Friedrich Dick v Esslingenu.
Spojením německé preciznosti, tradičních výrobních postupů a nejmodernějších technologií dnes vznikají velmi kvalitní nože pro každé použití a hned v několika produktových řadách.
V tradici klasických kovaných kuchařských nožů jsou série od firmy Fr. Dick známy svou prémiovou kvalitou a dokonalým provedením. Tyto nože se snadno vedou a zanechávají velice čistý řez.
Pro výrobu kovaného kuchařského nože je potřeba přibližně 45 různých výrobních kroků. Nože jsou ukovány z pevného kusu chrom molybdenové oceli, čepele jsou kaleny speciálním postupem na 56˚ Rockwellů. Nejdůležitější pracovní postupy jako je broušení a kalení, kontrola jakosti jakož i slitin oceli, určují vysokou kvalitu těchto nožů.